Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt, voor o.a. webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees Meer X
0 artikel(en) € 0,00 incl.

Bunder Bräu – van bier tot complete (online) slijterij!

Bij de Bunder Bräu kunt u zowel in de fysieke winkel aan de Roggeveldstraat in Bunde, als via onze webwinkel terecht. Vanzelfsprekend kunt u in beide gevallen rekenen op de vertrouwde service van Bunder Bräu en profiteert u van alle voordelen!

Op onze actiepagina vindt u de scherpste:

Bunder Bräu – niet alleen voor bier

U kent ons misschien van het smaakvolle en speciaal voor Bunde gebrouwen bier, Bunder Bräu. Of misschien heeft u ons ingeschakeld bij een communiefeest of toen u 25 jaar getrouwd was? Bunder Bräu biedt echter meer dan alleen smaakvol bier en een uitstekende partyservice.

Het assortiment slijterij Bunder Bräu

Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn met ons assortiment. U zoekt iets speciaals maar heeft het niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op!

Ons assortiment bestaat uit:

Bunder Bräu van bierspecialist tot slijterij en partyservice

Al jarenlang helpen wij u graag bij een geslaagd feest! Of het nu gaat om communiefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeesten of examenfeesten – Bunder Bräu is thuis in partyservice en partyverhuur. Denk bijvoorbeeld aan een tap huren, fusten bier, party meubilair zoals statafels en natuurlijk kunt u terecht voor alle drank! Bel of mail ons gerust, dan kijken we hoe u het beste kunnen helpen!

Reservering
Er zijn nog geen producten geselecteerd
0 artikel(en) € 0,00 incl.
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk


Bunder Brau is een reserveringssite.

Voor bestellingen zie:

Ik ben Jonger dan 18 jaar Ik ben Ouder dan 18 jaar
BunderBräu
Roggeveldstraat 14
6241 CW Bunde

Telefoon: +31 (0)43 36 45 365!!